Bygherre­rådgivning

til erhverv

Bygherre­rådgivning til erhverv

NEMINGENIØR tilbyder bygherrerådgivning til erhverv i flere former. Vi kan hjælpe jer med at indhente tilbud fra vores store netværk af håndværkere, styre byggeprocessen, og sørge for at entreprenøren overholder tidsplanen og ikke overskrider de økonomiske rammer for projektet.

Håndværkere er en tillidssag

Få hjælp til at få de rette fagfolk på Jeres projekt. Vi er også behjælpelige med at tjekke allerede indhentede tilbud, da der kan være flere faldgrupper, som skal undgås.

NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Global.

Vi ser os selv som Danmarks digitale ingeniører. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Få hjælp til

  Idefase med forprojekt, hvor I kan vurdere om I ønsker at gå videre med projektet.

  Udarbejdelse af udbudsprojekt med rammer & vilkår

  Forhandling og kontrahering med håndværkere og entreprenører.

  Byggestyring – der er altid mange spørgsmål fra håndværkerne, som kommer direkte jer – vi kan tage os af alle de små daglige udfordringer, som kommer fra håndværkerne.

  Økonomistyring – sikre at håndværkerne kun fakturerer hvad der skal faktureres, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet.

  Fagtilsyn – løbende tilsyn for at sikre arbejdets kvalitet – ellers har I kun håndværkernes egenkontrol.

  Hvad er processen?

  Hvad koster rådgivning?

  Vores timepris er på 1.000 kr. ex moms ved helt små sager. Ved et lidt større projekt, har I mulighed for at få et fast tilbud, så rådgiverydelsen kendes på forhånd.

  Hvor lang tid tager det?

  Hos NEMINGENIØR bestemmer I selv, hvor lidt eller hvor meget I ønsker at bruge os til styringen af Jeres byggeprojekt. Vi kan både tage hele styringen med alt fra indhentning af tilbud, projekt- og økonomistyring, og I er også velkommen til at kontakte os med konkrete tekniske spørgsmål.

  Lad os hjælpe dig

  Vi samler på glade kunder, da glade kunder fortæller deres oplevelse videre til andre. Derfor kan du forvente godt materiale som din håndværker kan forstå, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, samt gode råd til dit byggeprojekt.