Rådgivende ingeniør i Hellerup

Rådgivende ingeniør, der kan ombygge og renovere jeres bolig.

Ordentlig rådgivning uden overraskelser

Skab dine nye boligdrømme med en rådgivende ingeniør, der har fokus på dig som kunde.

Skal du have fjernet en bærende væg? Skal dit hus eller din lejlighed igennem en større ombygning? Vil du udnytte en lav- eller krybekælder til en hel ny etage? Så har du brug for NEMINGENIØR til at realisere dit projekt.

Vi udarbejder statiske beregninger og byggetekniske tegninger, så du kan komme videre med dit projekt. Har du ikke behov for statiske beregninger, men en visualisering af dit projekt qua tegninger, står vi også til rådighed for at hjælpe dig.

Bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivning er inddelt i forskellige pakker. Man kan starte med et forprojekt, hvor projektet tegnes op og vi kommer med skøn på projektet. Der kan også udarbejdes et udbudsprojekt med rammer & vilkår. Derefter kan man vælge at forsætte med forhandling og kontrahering med håndværkere og entreprenører.

I den praktiske udførsel, kan vi som rådgivende ingeniør hjælpe med byggestyring – vi tager os af de små daglige udfordringer, som kommer fra håndværkerne. Ved helt store projekter kan vi tage os af økonomistyringen – sikre at entreprenøren kun fakturerer hvad der skal faktureres, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet. Slutteligt skal projektet gennemgås og efterses. Vi er gerne behjælpelige med fagtilsyn – ellers har I kun håndværkernes egenkontrol.

Ombygning af badeværelse

Hvis man har planer om at udvide et lille badeværelse til et større, eller at flytte placeringen af badeværelset til et nyt rum, vil der ofte være behov for at få statiske beregninger på at gulvbjælkerne kan holde til en eventuelt merbelastning fra det nye badeværelsegulv.

Dette gælder typisk ved etageejendomme eller hvis det nye badeværelse er på 1. salen i huset eller at der er kælder under badeværelset. I disse tilfælde vil der være behov for et ingeniørprojekt, hvor bæreevnen på gulvet bliver eftervist.

Nedrivning af bærende væg

Hvis du vil have fjernet en bærende væg, skal du bruge en rådgivende ingeniør som os. Vi starter med at vurdere om din væg er bærende eller ej. Vi skal blot bruge en plantegning, hvor du fortæller os hvilke vægge du ønsker at fjerne. Herefter modtager du et tilbud som du kan sætte gang i.

Vi hjælper også gerne med at indsende byggeansøgning hos kommunen for dig mod et lille tillæg. Hvis du har flere bærende vægge som skal væk, så har vi mængde rabat. Vi hjælper også gerne med at finde de rigtige håndværkere til dig, hvor priserne er fornuftige og kvaliteten i top.

Nyt hus

Går I med planer om at bygge et nyt unikt hus eller har I allerede skitser på hvordan det skal se ud, kan vi hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed. Hos os kan I få byggeteknisk rådgivning fra ide til indflytning – niveauet af rådgivning er op til jer. Gratis idemøde på vores kontor i Hellerup, hvor vi sammen med jer drøfter hvilke ønsker, krav og forventninger I har til jeres kommende hus. Tag fat på os allerede nu på 6915 8030 / [email protected]

Renovering og ombygning af bolig

Skal du i gang med en større renovering og ombygning af dit hjem? Det kunne for eksempel være facaderenovering, ombygning af rum, nyt tag eller carport, så tag fat i en rådgivende ingeniør, der kan andet end at regne. Vi er vant til kompetent projektstyring af helt store renoveringsprojekter på store villaer og boligforeninger.

Ring til os på telefon 6915 8030 eller send en mail til [email protected] med jeres ideer.

Solceller på taget

Når solceller skal monteres på et tag, så er der brug for statiske beregninger til at eftervise, at tagkonstruktionen kan bære merbelastningen fra solcellepanelerne. Nedenfor kan du indhente et gratis online tilbud, eller booke en af vores ingeniører til at finde tegninger, udføre opmålinger på adressen samt udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Solceller statiske beregninger

Spær, nye kviste, ovenlysvinduer eller tungere tagbeklædning

Ønsker du nye kviste, ovenlysvinduer eller nyt tag, så kan det være nødvendigt at få forstærket tagkonstruktionen. En rådgivende ingeniør som os vil kunne beregne om tagkonstruktionen kan bære lasten fra det nye tag, ovenlysvindue eller kvist. Såfremt at de nuværende spær ikke er stærke nok, vil der være behov for at forstærke disse.

Med et ingeniørprojekt fra NEMINGENIØR får du en statisk beregning, statisk redegørelse og projekttegninger til entreprenøren.

Statiske beregninger

Som rådgivende ingeniør er vi eksperter i statiske beregninger og konstruktioner, og kan regne på de fleste ting.

Vi leverer gerne statiske beregninger og statisk redegørelse uden projekttegninger, men typisk er behovet en fast pakke med yderst konkurrencedygtige priser, der indeholder alle tre ting. Vi har faste priser og faste pakker, hvor du som kunde kender dine udgifter.

Tilbygning

Er behovet for ekstra plads? Tag fat i en jordnær rådgivende ingeniør, hvor arkitekthjælp også er en del af vores kompetencer. Vi har hjulpet mange bygherrer med både tilbygning i forlængelse af boligen eller en ny 1. sal ovenpå eksisterende hus.

Kontakt os for en indledende og uforpligtende snak.

Udgravning af kælder​

Hvis du har en kælder, hvor der er lav loftshøjde, så kan man faktisk vælge at grave dybere, og derved få en fuldt fungerende etage, som kan anvendes som bolig, og derved tælle med i boligens kvadratmeter. Særligt når boligen skal sælges, er det en fordel at man inddrager kælderen i boligarealet.

Det vil med god sandsynlighed kræve en beregning af fundamentet, da det skal udvides nedad. Nogle gange vælger man også at få lavet omfangsdræn – særligt hvis kælderen kan virke lidt fugtig.