Statiske beregninger til taget

På spær, nye kviste og ovenlysvinduer

God service

Vi leverer et godt produkt, og servicerer det med stolthed! Besøg gerne vores trustpilot profil.

Ansvarsforsikring
Du kan føle dig helt sikkert. Vi har en Professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling. Forsikringssum: 20 mio. kr.
Digitale platforme

Vores digitale platform gør det muligt at udføre en lang række opgaver i hele landet – effektivt og hurtigt.

Kvalitet & Tryghed

Hele vores stab har baggrund i byggeteknologi og vi har processer for kvalitetskontrol.

Vi hjælper dig

Hvis du påfører dit tag en merbelastning, skal du have udarbejdet en statisk beregning, der kan eftervise spærkonstruktionens bæreevne. En merbelastning kan f.eks. være, hvis du ønsker nye kviste, ovenlysvinduer eller skifter din tagbelægning ud med en tungere af slagsen, f.eks. fra stålplader til tegl eller naturskifer. Er du i tvivl om du påfører dit tag en merbelastning ved at skifte belægning, kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde ud af det.

NEMINGENIØR udarbejder ved alle statiske beregninger en statisk redegørelse og de nødvendige projekttegninger, som du skal bruge til at få det praktiske arbejde udført. Projekttegningen kan nemt videregives til den valgte håndværker, som baseret på tegningen kan bestille og montere evt. forstærkninger af dit tag.

Er der behov for en statisk beregning på taget?

For at vi kan vurdere om der er behov for en beregning af tagets spær, har vi behov for at vide hvilken ændring du ønsker at foretage, samt en plantegning og et snit over din bolig.

For at spare på dine udgifter til en ingeniør, anbefaler vi dig at finde de byggetekniske tegninger selv. Se vores guide her. Tegningerne sendes til os pr. e-mail.

Forsikring på vores arbejde

NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Gerling – et af de største tyske forsikringsselskaber. Vi kan fremsende vores police, hvis det ønskes.

Pris for en spærberegning og projekttegninger

Et ingeniørprojekt med statiske beregninger på spær koster 7.995 kr. inkl. moms, og indeholder statiske beregninger, statisk redegørelse og projekttegninger som er til at forstå. Ved etagebyggeri er prisen 14.995 kr. inkl. moms.

Ofte er der ikke behov for så mange beregninger, og det holder prisen nede. Skal der laves mange forskellige typer beregninger, så vil prisen stige. Ved flere beregninger har vi mængderabat.

Ved ovenlysvinduer og kviste er prisen typisk 7.995 kr. inkl. moms – ved etagebyggeri er prisen 14.995 kr. inkl. moms

Hvis der er behov for byggetilladelse hos din kommune, kan vi hjælpe dig med at indsende ansøgning om dette.

Referencer

Ådalsvej, Vanløse

Phistersvej, Hellerup

Svanevej, Espergærde

Garderhøjvej, Gentofte