info@neming.dk
6915 8030

Statiske beregninger på spær, nye kviste og ovenlysvinduer

Få hjælp til statiske beregninger på dine spær

1 ) Vi hjælper dig

 • Hvis du påfører dit tag en merbelastning, skal du have udarbejdet en statisk beregning, der kan eftervise spærkonstruktionens bæreevne. En merbelastning kan f.eks. være, hvis du ønsker nye kviste, ovenlysvinduer eller skifter din tagbelægning ud med en tungere af slagsen, f.eks. fra stålplader til tegl eller naturskifer. Er du i tvivl om du påfører dit tag en merbelastning ved at skifte belægning, kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde ud af det.
 • NEMINGENIØR udarbejder ved alle statiske beregninger en statisk redegørelse og de nødvendige projekttegninger, som du skal bruge til at få det praktiske arbejde udført. Projekttegningen kan nemt videregives til den valgte håndværker, som baseret på tegningen kan bestille og montere evt. forstærkninger af dit tag.

2 ) Er der behov for en statisk beregning på taget?

 • For at vi kan vurdere om der er behov for en beregning af tagets spær, har vi behov for at vide hvilken ændring du ønsker at foretage, samt en plantegning og et snit over din bolig.
 • For at spare på dine udgifter til en ingeniør, anbefaler vi dig at finde de byggetekniske tegninger selv. Se vores guide her. Tegningerne sendes til os pr. e-mail.

3 ) Pris for en spærberegning og projekttegninger

 • Et ingeniørprojekt med statiske beregninger på spær koster 6.995 kr. inkl. moms, og indeholder statiske beregninger, statisk redegørelse og projekttegninger som er til at forstå. Ved etagebyggeri er prisen 8.995 kr. inkl. moms. Ofte er der ikke behov for så mange beregninger, og det holder prisen nede. Skal der laves mange forskellige typer beregninger, så vil prisen stige. Ved flere beregninger har vi mængderabat. Ved ovenlysvinduer og kviste er prisen typisk 9.495 kr. inkl. moms – ved etagebyggeri er prisen 11.995 kr. inkl. moms
 • Hvis der er behov for byggetilladelse hos din kommune, kan vi hjælpe dig med at indsende ansøgning om dette.

Noget du er i tvivl om?

Har du spørgsmål eller noget du undrer dig over, så tøv ikke med at ringe til os på 6915 8030 eller send en e-mail på info@neming.dk

Hvad er processen?

 1. Fortæl os kort om byggeprojektet, og gerne med tekniske tegninger over boligen (plantegning og snittegning)
 2. Sådan finder du tegningerne:
  Se vores guide
 3. Få et uforpligtende tilbud her
 4. Du vil modtage et skriftligt tilbud eller uddybende spørgsmål. Er det en større sag, kan det også være en god ide med et møde
Statiske beregninger spær

Forsikring på vores arbejde

 • NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Gerling – et af de største tyske forsikringsselskaber. Vi kan fremsende vores police, hvis det ønskes. Nogle ingeniørfirmaer dækker kun skader op til det fakturerede beløb. Vores forsikring dækker op til flere millioner på tingskade og endnu mere på personskade.

Lille udsnit af vores arbejde & projekter