Bygningstegninger & markering ved nedrivning af væg

Vi skal bruge de originale bygningstegninger

Vi skal bruge de originale bygningstegninger

Typisk kan tegningerne findes på en af disse to hjemmesider: Filarkiv.dk eller Weblager.dk

Her skal du gå efter de ældste tegninger fra da bygningen blev opført. Hvis der er sket ændringer, vil vi gerne vide hvad der er sket af ændringer.

Bor du i København, og er tegningerne ikke på filarkiv.dk, kræver det et fysisk fremmøde hos Center for Bygninger på Njalsgade 13, 2300 København S
Findes tegningerne ikke, kan vi bookes til et fagtilsyn, hvor vi måler bygningen op.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Videoer til at finde tegninger + markering

  Android

  Med en Android enhed starter du med at åbne PDF-filen. Når den er fundet, tager du et screenshot af plantegningen og trykker rediger. Derefter vælger du tegneredskab som vist her. Nu kan du lave din markering af væggen som vist.

  Du kan nu lave et screenshot af markeringen og gemme billedet i din fotoapp. Derefter tilføjer du dem til vores bestillingsformular. Der kan også tages et screenshot af snittegningen.

  Windows

  For at lave markering på PDF-filen på din Windows computer, kan du hente PDF-filen ned, åbne programmet klippeværktøj og brug blyant-værktøjet for at lave markeringen. Gem herefter billedet med markeringen på. Derefter tilføjer du dem til vores bestillingsformular.

  På din Windows computer kan du alternativt vælge at printe tegningen ud og scanne den ind efter du har markeret på den med en kuglepen eller farveblyant.

  iPhone

  Med en iPhone enhed starter du med at åbne PDF-filen. I bunden af browseren klikker du på dette ikon og vælger herefter markering. Vælg herefter plusset og klik på firkanten. Nu kan du lave din markering af væggen som vist.

  Du kan nu lave et screenshot af markeringen og gemme billedet i din fotoapp. Derefter tilføjer du dem til vores bestillingsformular. Der kan også tages et screenshot af snittegningen.

  macOS

  For at lave markering på PDF-filen på din MAC computer, skal du åbne PDF-filen. Herefter højre klik på plantegningen og vælg ’Åbn med Billedfinder’. Vælg nu markeringsværktøjet og klik på firkanten som herefter frit kan placeres hvor åbningen ønskes. Gem PDF-filen med markeringen under ’Arkiv’ og klik på ’Gem’. Filen kan nu uploades til vores bestillingsformular.

  På din Mac computer kan du alternativt vælge at printe tegningen ud og scanne den ind efter du har markeret på den med en kuglepen eller farveblyant.