info@neming.dk
6915 8030

Tilbygning

Tilbygning som matcher jeres hus?

Har I behov for ekstra plads? Vi kan hjælpe med både arkitekthjælp og de efterfølgende statiske beregninger og projekttegninger, som håndværkerne har behov for. Vi har hjulpet mange bygherrer med både tilbygning i forlængelse af boligen eller en ny 1. sal ovenpå eksisterende hus.

Vi tilbyder arkitektydelser, bygherrerådgivning, statik, installationer, energirammeberegninger, indeklima, lyd, brand, byggeledelse med økonomistyring samt udbud til entreprenører.

Gratis idemøde på vores kontor i Hellerup, hvor vi sammen med jer drøfter hvilke ønsker, krav og forventninger I har til jeres tilbygning. Tag fat på os allerede nu på 6915 8030 / info@neming.dk

Tilbygning
(Ref. ny tilbygning på Frederiksberg)

3 typer af tilbygninger

En tilbygning kan være en kopi og forlængelse af det oprindelige hus, således at tilbygningen virker naturlig. Tilbygningen kan også være en stærk kontrast til et konservativt hus, og være med til at friske ejendommen op. Derudover er der også den mulighed at man sammen med tilbygningen også laver en ombygning af det eksisterende hus ved fx at åbne op og fjerne vægge, og gøre boligen mere luftig. Book et møde, og høre mere om vores ideer til netop dit hus.

Hvad koster en tilbygning?

En hurtig tommelfingerregel siger, at det koster omkring 20.000 kr. pr. kvadratmeter at lave en tilbygning, eksklusiv arkitekt og ingeniørhjælp. Dette er et vejledende estimat for et normalt værelse eller stue. Skal de ekstra kvadratmeter bruges til køkken eller badeværelse, vil prisen blive noget højere. Bor man i et område, hvor salgspriserne er høje kan det være en direkte gevinst at lave en tilbygning – udover det behov som tilbygningen gerne skal opfylde. Se flere projekter her.

Idemøde

Ofte starter vi med et idemøde på vores kontor i Hellerup sammen med jer. Mødet er gratis, og sammen har vi en dialog om hvordan vi kan gøre tilbygningen til virkelighed. Efter mødet udarbejdet vi et skriftligt tilbud på det videre rådgivningsforløb.

Har I nogle råskitser modtager vi også meget gerne dem pr. mail. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os på info@neming.dk eller 6915 8030, så finder vi et tidspunkt for idemødet.

Detaljeret hovedprojekt

Den lokale myndighed har nu godkendt forprojektet og vi kan nu gå detaljeret til værks med hovedprojektet uden at skulle lave en masse om. I denne fase kan vi hjælpe med:

* Detajleret projekttegninger (plantegninger, snittegninger mm.)
* Statisk projekt
* El-projekt på præcist hvordan I ønsker jeres el i tilbygningen
* Ventilationsprojekt
* Kloakprojekt
* VVS (brugsvand og varme)
* Udbudsprojekt til entreprenører, tilbudslister mm.

Byggeledelse & fagtilsyn

Der er blevet valgt en entreprenør, som I er trygge ved skal opføre jeres nye tilbygning. Dog viser erfaring, at der kan opstå uforudsete udfordringer undervejs. Der kan I vælge at lade os være bindeled mellem jer og entreprenøren.

Opstår der større udfordringer, vil vi tage en dialog med jer før der træffes en beslutning. På den måde kan I bedre slappe af i processen, og lade os have dialogen og eventuelle kampe med entreprenøren.

Vi kan ligeledes lave fagtilsyn og kontrol af det udførte arbejde undervejs, samt stå for økonomidelen med entreprenøren, hvis det ønskes.

Afleveringsforretning

Når entreprenøren er færdig med tilbygningen og har meldt den færdig, er det normalt at kunden og håndværkeren mødes og bliver enige om, hvorvidt at den faktisk er helt færdig eller om der er er fejl og mangler.

I denne proces kan det være rart at have en rådgiver med og guide jer til den rette løsning på de fejl der måtte være, og hvordan det bedst muligt løses.