Tilbygning

Tilbygning som matcher jeres hus?

Har I brug for mere plads?

Vi kan hjælpe med både arkitekthjælp og de efterfølgende statiske beregninger og projekttegninger, som håndværkerne har behov for. Vi har hjulpet mange bygherrer med både tilbygning i forlængelse af boligen eller en ny 1. sal ovenpå eksisterende hus.

Vi tilbyder arkitektydelser, bygherrerådgivning, statik, installationer, energirammeberegninger, indeklima, lyd, brand, byggeledelse med økonomistyring samt udbud til entreprenører.

Gratis idemøde på vores kontor i Hellerup, hvor vi sammen med jer drøfter hvilke ønsker, krav og forventninger I har til jeres tilbygning. Tag fat på os allerede nu på 6915 8030 / [email protected]

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Idemøde

  Ofte starter vi med et idemøde på vores kontor i Hellerup sammen med jer. Mødet er gratis, og sammen har vi en dialog om hvordan vi kan gøre husdrømmen til virkelighed. Efter mødet udarbejdet vi et skriftligt tilbud på det videre rådgivningsforløb.

  Har I nogle råskitser modtager vi også meget gerne dem pr. mail. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os på [email protected] eller 6915 8030, så finder vi et tidspunkt for idemødet.

  Myndighedsprojekt

  På idemødet eller pr. mail har vi fået en god ide om hvad I ønsker. Udfra dette kan vi udarbejde et forprojekt og når I er tilfredse med resultatet, vil vi kunne indsende en ansøgning til kommunen. Der vil også være mulighed for at få udarbejdet et byggebudget på det videre forløb. Dette kan være rart, når drømmehuset skal finansieres.

  Detaljeret hovedprojekt

  Den lokale myndighed har nu godkendt forprojektet og vi kan nu gå detaljeret til værks med hovedprojektet uden at skulle lave en masse om. I denne fase kan vi hjælpe med:

  Afleveringsforretning

  Når entreprenøren er færdig med huset og har meldt det færdigt, er det normalt at kunden og håndværkeren mødes og bliver enige om, hvorvidt at det faktisk er helt færdigt eller om der er er fejl og mangler.
  I denne proces kan det være rart at have en rådgiver med og guide jer til den rette løsning på de fejl der måtte være, og hvordan det bedst muligt løses.

  Kun statiske beregninger på tilbygning?

  Har du allerede fået udarbejdet et grundigt materiale fra anden rådgiver og mangler du blot statiske beregninger, så er du meget velkommen til at sende os materialet, forklaring og en adresse til [email protected], så vil vi meget gerne give en pris på at få eftervist konstruktionen.

  Referencer

  Garderhøjvej, Gentofte

  Jacobsmindevej, Humlebæk

  Phistersvej, Hellerup

  Slettevej, Kgs. Lyngby

  Peter Rørdams Vej, Kgs. Lyngby

  Hellevangen, Måløv

  Høstrupvej, Brønshøj

  Jægergangen, Bagsværd

  Stockflethsvej, Frederiksberg