Bygherre­rådgivning

Til private

Bygherre­rådgivning til private

NEMINGENIØR tilbyder bygherrerådgivning til private i flere former. Vi kan hjælpe jer med at indhente tilbud fra vores store netværk af håndværkere, styre byggeprocessen, og sørge for at entreprenøren overholder tidsplanen og ikke overskrider de økonomiske rammer for projektet.

Hvilken håndværker skal jeg bruge?

Vi hjælper jer gerne med at finde de helt rigtige håndværkere eller entreprenør til jeres projekt, eller gennemskue allerede indhentede tilbud, da der kan være flere faldgrupper, som skal undgås.

NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Global på den rådgivning vi yder.

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Bygherrerådgivning til private

  Idefase med forprojekt, hvor I kan vurdere om I ønsker at gå videre med projektet.

  Udarbejdelse af udbudsprojekt med rammer & vilkår

  Forhandling og kontrahering med håndværkere og entreprenører.

  Byggestyring – der er altid mange spørgsmål fra håndværkerne, som kommer direkte jer – vi kan tage os af alle de små daglige udfordringer, som kommer fra håndværkerne.

  Økonomistyring – sikre at håndværkerne kun fakturerer hvad der skal faktureres, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet.

  Fagtilsyn – løbende tilsyn for at sikre arbejdets kvalitet – ellers har I kun håndværkernes egenkontrol.

  Hvad er processen?

  Hvad er prisen for rådgivning?

  Vores timepris er på 1.250 kr. inkl. moms ved helt små sager. Ved et lidt større projekt, vil du modtage et fast tilbud, så rådgiverydelsen kendes på forhånd.

  Hvor lang tid tager det?

  Hos NEMINGENIØR bestemmer du selv, hvor lidt eller hvor meget du ønsker at bruge os til styringen af dit byggeprojekt. Vi kan både tage hele styringen med alt fra indhentning af tilbud, projekt- og økonomistyring, og du er også velkommen til at kontakte os med konkrete tekniske spørgsmål.

  Lad os hjælpe dig

  Vi samler på glade kunder, da glade kunder fortæller deres oplevelse videre til andre. Derfor kan du forvente godt materiale som din håndværker kan forstå, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, samt gode råd til dit byggeprojekt.