info@neming.dk
6915 8030

Statiske beregninger

Eksperter i statiske beregninger med +850 sager om året

1 ) Behov for statiske beregninger?

 • Skal du fjerne en bærende væg? Have eftervist din tagkonstruktion eller ejendommens stabilitet? Udarbejdet statiske beregninger til nyt hus eller tilbygning? Så har du brug for en rådgivende ingeniør, der kan hjælpe med at udarbejde de nødvendige statiske beregninger og dokumentation. Vi kan til en hver tid hjælpe dig med at finde ud af om du har brug for statiske beregninger, samt give et uforpligtende tilbud.
 • NEMINGENIØR udarbejder ved alle statiske beregninger en statisk redegørelse og de nødvendige projekttegninger. Projekttegningerne kan nemt videregives til en entreprenør, som baseret på tegningerne kan udføre det praktiske arbejde.

2 ) Hvordan finder man ud af det?

 • For at vi kan vurdere om der er behov for en statisk beregning, har vi behov at vide hvilken ændring du ønsker at foretage, samt en byggeteknisk plantegning og snittegning over din bolig.
 • Se vores guide her. Plan- og snittegningen sendes til os på info@neming.dk. Vi kan kun bruge ejendomsmæglertegninger til at forstå dine ønsker, men ikke vurdere projektet. Vi vil også gerne bede om en kort forklaring samt adresse.

3 ) Pris på statiske beregninger og ingeniørprojekt?

 • Et ingeniørprojekt, der indeholder statiske beregninger, dokumentation, forsikring og projekttegninger starter på 5.995 kr. inkl. moms. Altså et færdigt projekt, som kan bruges til kommunen eller din håndværker. Inden ansøgning om byggetilladelse i etageejendomme, hvor der ændres på bærende konstruktioner, skal du som bygherre sende ingeniørprojektet til kontrol hos en certificeret statiker (Se liste her). Ved flere beregninger har vi mængderabat – det synes vi er mest fair.

4 ) Totalløsning: ingeniør + håndværker?

 • NEMINGENIØR samarbejder med flere dygtige håndværkere, som vi godt tør anbefale videre til vores kunder. Vi anbefaler at man indhenter et par tilbud, da det dels er en tillidssag at få lavet en ombygning i sit hjem, og derudover så kan prisen på det praktiske arbejde variere en hel del.

5 ) Større byggeprojekt?

Hvad er processen?

 1. Fortæl os kort om byggeprojektet, og gerne med tekniske tegninger over boligen (plantegning og snittegning)
 2. Sådan finder du tegningerne:
  Se vores guide
 3. Få et uforpligtende tilbud her
 4. Du vil modtage et skriftligt tilbud eller uddybende spørgsmål. Er det en større sag, kan det også være en god ide med et møde
Statiske beregninger

Noget du er i tvivl om?

Har du spørgsmål eller noget du undrer dig over, så tøv ikke med at ringe til os på 6915 8030 eller send en e-mail på info@neming.dk

Forsikring på vores arbejde

 • NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Gerling – et af de største tyske forsikringsselskaber. Vi kan fremsende vores police, hvis det ønskes. Nogle ingeniørfirmaer dækker kun skader op til det fakturerede beløb. Vores forsikring dækker op til flere millioner på tingskade og endnu mere på personskade.

Lille udsnit af vores arbejde & projekter