Altan rådgivning

Få altan rådgivning til udbud, forhandling samt styring af altan leverandøren

Altan rådgivning

Få NEMINGENIØR til at lave myndighedsprojekt, udbud med kontrahering med altanleverandørerne og fagtilsyn. Står foreningen med altanprojektet alene, skal man være indstillet på at det kræver en del timer med dialog, med tilhørende uforudsete udfordringer. Nogle altanleverandører vil anse dette som ekstraarbejde og derved opkræve ekstra honorar. Tag en dialog med os omkring altan rådgivning, og kom sikkert i mål med altanprojektet.

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Få hjælp til

  Idefase med forprojekt, hvor I kan vurdere om I ønsker at gå videre med projektet.

  Udarbejdelse af udbudsprojekt med rammer & vilkår

  Forhandling og kontrahering med håndværkere og entreprenører.

  Byggestyring – der er altid mange spørgsmål fra håndværkerne – vi kan tage os af alle de små daglige udfordringer, som kommer fra håndværkerne.

  Økonomistyring – sikre at håndværkerne kun betales for det aftalte, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet.

  Fagtilsyn – løbende tilsyn for at sikre arbejdets kvalitet – ellers har I kun håndværkernes egenkontrol.

  Hvad er processen?

  Hvad koster rådgivning?

  Vores timepris er på 1.000 kr. ex moms ved helt små sager. Ved et lidt større projekt, har I mulighed for at få et fast tilbud, så rådgiverydelsen kendes på forhånd.

  Hvor lang tid tager det?

  Hos NEMINGENIØR bestemmer I selv, hvor lidt eller hvor meget I ønsker at bruge os til styringen af altanprojektet. Vi kan både tage hele styringen med alt fra indhentning af tilbud, projekt- og økonomistyring, og I er også velkommen til at kontakte os med konkrete tekniske spørgsmål.

  Lad os hjælpe dig

  Vi samler på glade kunder, da glade kunder fortæller deres oplevelse videre til andre. Derfor kan du forvente godt materiale som din håndværker kan forstå, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, samt gode råd til dit byggeprojekt.