Rådgivende ingeniør til forening

Rådgivende ingeniør, der kan ombygge og renovere jeres bolig

God service

Vi leverer et godt produkt, og servicerer det med stolthed! Besøg gerne vores trustpilot profil.

Ansvarsforsikring
Du kan føle dig helt sikkert. Vi har en Professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling. Forsikringssum: 20 mio. kr.
Digitale platforme

Vores digitale platform gør det muligt at udføre en lang række opgaver i hele landet – effektivt og hurtigt.

Kvalitet & Tryghed

Hele vores stab har baggrund i byggeteknologi og vi har processer for kvalitetskontrol.

Ordentlig rådgivning uden overraskelser

Vi kan hjælpe jeres andels- eller ejerforening, hvor teknisk rådgivning er alfa omega når der skal bygges om eller renoveres.

Skal I have opført nye altaner? Bygherrerådgivning i forbindelse med facaderenovering? Have udskiftet bærejern? Lavet jeres tørloft om til lejligheder?

Så har du brug for NEMINGENIØR til at realisere dit projekt.

Altaner til jeres ejendom

Få NEMINGENIØR til at lave myndighedsprojekt, udbud med kontrahering med altanleverandørerne og eventuelle fagtilsyn. Står man som forening med altanprojektet alene, skal man være indstillet på at det kræver en del timer med dialog, med tilhørende uforudsete udfordringer. Nogle altanleverandører vil anse dette som ekstraarbejde og derved opkræve ekstra honorar. Tag en dialog med os omkring altanrådgivning, og kom sikkert i mål med altanprojektet.

Bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivning er inddelt i forskellige pakker. Man kan starte med et forprojekt, hvor projektet tegnes op og vi kommer med skøn på projektet. Der kan også udarbejdes et udbudsprojekt med rammer & vilkår. Derefter kan man vælge at forsætte med forhandling og kontrahering med håndværkere og entreprenører.
I den praktiske udførsel, kan vi som rådgivende ingeniør hjælpe med byggestyring – vi tager os af de små daglige udfordringer, som kommer fra håndværkerne. Ved helt store projekter kan vi tage os af økonomistyringen – sikre at entreprenøren kun fakturerer hvad der skal faktureres, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet. Slutteligt skal projektet gennemgås og efterses. Vi er gerne behjælpelige med fagtilsyn – ellers har I kun håndværkernes egenkontrol.

Ombygning og renovering af ejendom

Få hjælp til ombygning og renovering af ejendom. NEMINGENIØR kan både rådgive og står for byggestyringen af jeres projekt. Teknisk rådgivning er alfa omega, når en forening skal ud og bygge om for at vedligeholde deres ejendom. Vi står klar til at hjælpe med at projektere og udbyde jeres projekt. Vil I også have kompetent byggestyring gennem projektet? Kontakt os med det samme, så finder vi den helt rette løsning for jer.

Statiske beregninger

Som rådgivende ingeniør er vi eksperter i statiske beregninger og konstruktioner, og kan regne på de fleste ting. Vi leverer gerne statiske beregninger og statisk redegørelse uden projekttegninger, men typisk er behovet en fast pakke med yderst konkurrencedygtige priser, der indeholder alle tre ting. Vi har faste priser og faste pakker, hvor du som kunde kender dine udgifter.

Taglejlighed

Går I med planer om at bygge en taglejlighed  i uudnyttede loftsrum, kan vi hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed. Hos os kan I få byggeteknisk rådgivning fra ide til indflytning – niveauet af rådgivning er op til jer.

Gratis idemøde på vores kontor i Hellerup, hvor vi sammen med jer drøfter hvilke ønsker, krav og forventninger I har til jeres taglejlighed. Tag fat på os allerede nu på 6915 8030 / [email protected]