Ombygning af hus eller lejlighed

Renovering & ombygning af hus eller lejlighed?

Ordentlig rådgivning uden overraskelser

Står I overfor en renovering eller ombygning af jeres hus eller lejlighed? Så tag fat i os for en uforpligtende snak. NEMINGENIØR har indfriet mange boligdrømme, hvor vi ofte starter med et idemøde på vores kontor. Efter mødet modtager I et skriftligt tilbud.

Rådgivningen begynder næsten altid med et forprojekt, hvor der ansøges hos myndighederne – såfremt det er påkrævet. Herefter udarbejdes et detaljeret hovedprojekt, hvor der kan indgå udbud til forskellige entreprenører. Bagefter står vi klar med bygherrerådgivning på både helt små og store projekter, hvor vi kontrollerer entreprenørens arbejde. Kontakt os med det samme, så finder vi den helt rette løsning for jer.

Henvendelser omkring vægge? Læs mere her

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Forprojekt – evt. med indsendelse af myndighedsansøgning

  På baggrund af den indledende dialog har vi en rigtig god ide og fornemmelse for hvad I ønsker, og vi vil ud fra dette udarbejde et forprojekt med tilhørende rette runde, således at vi rammer helt plet. Efterfølgende kan der være behov for at indsende myndighedsprojektet til kommunen. Dette hjælper vi også gerne med.

  Slutteligt kan vi udarbejde et byggebudget, som kan bruges til at ansøge om lån i banken, hvis det ønskes. 

  Hovedprojekt – eventuelt med udbud og kontrahering med entreprenør

  Såfremt det var nødvendigt, så har kommunen nu godkendt forprojektet, og vi vil nu påbegynde hovedprojektet. I hovedprojektet skelner vi mellem om det er med eller uden udbud til entreprenører. Hvis det er med udbud, så går vi meget detaljeret til værks med materialevalg og andre små detaljer, således at det er helt klart hvad en entreprenør skal byde på.

  Derudover så indeholder hovedprojektet også statiske beregninger og konstruktioner, således at en entreprenør kan bygge ud fra det.

  Hvis det ønskes, så anbefaler vi gerne et par entreprenører og håndværkere – og hvis projektet indeholder udbud, så ser vi også gerne af en af dem der byder på opgaven, er en som I kommer med.

  Byggestyring, fagtilsyn og økonomistyring

  I har nu besluttet jer for en entreprenør I ønsker at gå videre med, og renoveringen eller ombygningen af huset kan nu begynde. Her kan man vælge at lade os klare byggestyringen, således at vi er den primære kontakt til entreprenøren. Vi vil således tage os af alle de små udfordringer, som kan opstå når der renoveres og ombygges. Måtte større udfordringer opstå, vil vi tage en dialog med jer inden der træffes en beslutning.

  Økonomistyring og fagtilsyn
  Ved helt store sager kan vi også tage os af økonomien i projektet, således at der ikke godkendes forkerte faktura eller lignende. Desuden kan vi bruges som uvildig rådgiver og lave fagtilsyn på entreprenørens arbejde.

  Få hjælp til ombygning af hus eller lejlighed

  Få hjælp til renovering og ombygning af hus eller lejlighed – kontakt NEMINGENIØR på telefon 6915 8030 eller [email protected]

  Professionel ansvarsforsikring
  NEMINGENIØR har en professionel ansvarsforsikring på vores ydelser. Den er tegnet hos et dansk datterselskab af HDI Global, som er et af Tysklands største forsikringsselskaber med en A+ rating. Forsikringspolicen kan fremvises, hvis det ønskes.

  Ombygning af hus

  Før/efter billeder

  2016-000-krogholmgaardsvej-ombygning-vedbaek22016-000-krogholmgaardsvej-ombygning-vedbaek1
  T1llXquQOmbygning af fredet ejendom i Tikøb

  Portfolio

  Erhverv

  Gersonsvej, Hellerup

  Erhverv

  Lyngby Hovedgade, Kgs. Lyngby

  Ombygning

  Fredensborgvej, Tikøb

  Ombygning

  Hovedgaden, Tisvildeleje

  Ombygning

  Ny Christiansborg, København

  Ombygning

  Østbanegade, København

  Ombygning

  Hjalmar Brantings Plads, København

  Erhverv

  Store Kongensgade, København

  Erhverv

  Sophie Magdelenes Vej, Birkerød