info@neming.dk
6915 8030

Nedrivning af væg

Nedrivning af væg? Vi er eksperter i statiske beregninger til bærende vægge

#1 Vi hjælper dig

 • Ved nedrivning af væg, skal du brug en ingeniør, der kan hjælpe dig med at lave en statisk beregning, hvis væggen er bærende. En statisk beregning hjælper dig med at finde den bjælke eller søjle, der skal bære den last som væggen har gjort indtil da. Er du i tvivl om væggen er bærende, kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde ud af det.
 • NEMINGENIØR udarbejder ved alle bjælkeberegninger en statisk redegørelse og de nødvendige projekttegninger, som du skal bruge til at få det praktiske arbejde udført. Projekttegningerne kan nemt videregives til den valgte håndværker, som baseret på tegningerne kan bestille og oplægge bjælken.
 • Skal du have fjernet mere end én væg? Se vores priser længere nede på siden.

Hvad er processen?

 1. Vi skal bruge en plantegning og snittegning over din bolig. De kan sendes til info@neming.dk
  Sådan finder du tegningerne: Se vores guide.
 2. Vi vurderer gratis om væggen er bærende eller ej, og du får et fast tilbud.
 3. Tilbuddet accepteres, og vi leverer et færdigt ingeniørprojekt på din bærende væg.
 4. En håndværker vil nu kunne give dig et fast tilbud – vi hjælper gerne med at finde den rette til opgaven.
 5. Inden ansøgning om byggetilladelse i etageejendomme, hvor der ændres på bærende konstruktioner, skal du som bygherre sende ingeniørprojektet til kontrol hos en certificeret statiker. (Se liste her)
 6. Selve ansøgningen til myndighederne kan vi hjælpe med for 1.250 kr. inkl. moms.
 7. Når kommunen har givet dig en byggetilladelse kan det praktiske arbejde begynde.

#2 Er væggen bærende, stabiliserende eller let?

 • For at vi kan vurdere om en væg er bærende eller ej, har vi brug for en original plantegning + snittegning over din bolig.
 • Se vores videoguides her. Forklaring til Android, iPhone, Mac og PC.

#3 Pris for nedrivning af en væg?

 • Ingeniørprojektet koster 6.995 inkl. moms for en statisk beregning, statisk redegørelse og projekttegninger for nedrivning af væg. Drejer det sig om flere beregninger, så har vi mængderabat. Vi har også nogle frivillige tillægsydelser. Inden ansøgning om byggetilladelse i etageejendomme, hvor der ændres på bærende konstruktioner, skal du som bygherre sende ingeniørprojektet til kontrol hos en certificeret statiker (Se liste her). Selve ansøgningen til myndighederne kan vi hjælpe med for 1.250 kr. inkl. moms.
 • Er din lejlighed opført i bindingsværk, er vi nødsaget til at modtage dine bygningstegninger før vi kan give en fast pris.
 • Det praktiske arbejde, som mureren udfører varierer meget fra sag til sag. Skal flere hundrede kilo mursten bæres ned fra 5. sal? Hvor stor er væggen? Skal der anvendes mere end én stålbjælke? Typisk varierer prisen fra 20.000 til 40.000 kr., så det er en god ide at indhente flere tilbud.
 • Der vil sandsynligvis også være behov for en maler til det sidste finish, og eventuelt en tømrer til at lægge nyt gulv der hvor væggen har stået.

#4 Hvor lang tid tager det?

 • Normalt har vi en leveringstid på 1-2 uger, men der kan forekomme perioder hvor der er ekstra travlt.
 • Derudover skal der ansøges om byggetilladelse hos din kommune. Det kan tage et par dage og op til mange uger – her er det en god ide at kigge på kommunens hjemmeside og se hvad man kan forvente eller kontakte dem.
 • Selve murerarbejdet tager normalt 3-4 dage fra at de starter med at rive væggen ned til at den nye stålbjælke er lagt op og isoleret med brandgips.
 • Herefter vil der være det sidste finish med andre fagfolk.
Nedrivning af væg
1 stk. bærende væg 2 stk. bærende vægge 3 stk. bærende vægge
Hus: 6.995 kr. inkl. moms Hus: 9.495 kr. inkl. moms Hus: 11.995 kr. inkl. moms
Lejlighed: 8.995 kr. inkl. moms Lejlighed: 11.995 kr. inkl. moms Lejlighed: 14.995 kr. inkl. moms
Statisk beregning, dokumentation og projekttegninger Statisk beregning, dokumentation og projekttegninger Statisk beregning, dokumentation og projekttegninger

#5 Totalløsning: ingeniør + håndværker?

 • NEMINGENIØR samarbejder med flere dygtige håndværkere, som vi godt tør anbefale videre til vores kunder. Vi anbefaler at man indhenter et par tilbud, da det dels er en tillidssag at få fjernet en bærende væg, og derudover så kan prisen på det praktiske arbejde variere en hel del.
 • NEMINGENIØR er forsikret for den rådgivning der leveres. Vi er rådgiverforsikret hos HDI Global, og kan sende vores police, hvis det ønskes. Nogle ingeniørfirmaer dækker kun skader op til det fakturerede beløb. Vores forsikring dækker op til flere millioner på tingskade og endnu mere på personskade.

#6 Lad os hjælpe dig

 • Vi samler på glade kunder, da glade kunder fortæller deres oplevelse videre til andre. Derfor kan du forvente godt materiale som din håndværker kan forstå, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, samt gode råd til dit byggeprojekt.
 • Telefon: 6915 8030
 • E-mail: info@neming.dk

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.