info@neming.dk
6915 8030

Udgravning af kælder

Få beregnet og rådgivning om udgravning af kælder – nemt og hurtigt!

1 ) Vi hjælper dig

 • Vil du udnytte din kælder bedre? Få hjælp og rådgivning til udgravning af kælder. Det er blevet populært, at understøbe og udgrave sin kælder for at udnytte pladsen optimalt. Ved en understøbning, støbes et nyt armeret betonfundament under det eksisterende fundament. Det nye fundament medvirker, at lofthøjden forøges betragteligt, og skaber helt nye muligheder for din kælder såsom nye teenageværelser, fitnessrum med badefaciliteter, vaskerum, deponi mv. Er du i tvivl om din kælder egner sig til at blive understøbt, kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde ud af det.

2 ) Hvad er jeres behov?

 • For at komme i gang med et understøbningsprojekt, anbefaler vi et møde hvor vi kan gennemgå jeres planer, indretning, økonomi og tid. Mødet er gratis, hvis rådgivningen fortsætter efterfølgende.
 • NEMINGENIØR kan udarbejde, baseret på de eksisterende forhold, et fuldt ingeniør- og arkitektprojekt for jeres nye kælder. Med i projektet får du bl.a. alle nødvendige ingeniør- og arkitekttegninger samt statiske beregninger og redegørelser. Ønsker du hjælp til at byde dit projekt ud til entreprenører og styre byggeprocessen undervejs, hjælper vi gerne med dette.

3 ) Pris for understøbningsprojekt og undersøgelse?

 • Vores fagtilsyn koster 1.250 kr/time. inkl. moms, hvor vi allerede dér kan rådgive jer. Dog kan der være behov for at efterregne ejendommens laster. Der kan også være behov for geotekniske og jordbundsprøver, hvilket kan variere fra sag til sag.
 • Er der behov for mere højde i kælderen, kan vi tilbyde et understøbningsprojekt, som koster fra 9.995 kr. Her udarbejder vi et projekt, hvor det er forklaret hvordan man skal støbe de nye kældervægge. Det er nemlig vigtigt, at støbningen gøres i den rigtige rækkefølge.

4 ) Totalløsning: ingeniør + håndværker?

 • NEMINGENIØR samarbejder med flere dygtige håndværkere, som vi godt tør anbefale videre til vores kunder. Vi anbefaler at man indhenter et par tilbud, da det dels er en tillidssag at få udbygget fundamentet i kælderen, og derudover så kan prisen på det praktiske arbejde variere en hel del.
(Ref. kælderrenovering og understøbning i Hellerup)

Hvad er processen?

 1. Fortæl os kort om byggeprojektet, og gerne med tekniske tegninger over boligen (plantegning og snittegning)
 2. Sådan finder du tegningerne:
  Se vores guide
 3. Få et uforpligtende tilbud her
 4. Du vil modtage et skriftligt tilbud eller uddybende spørgsmål. Er det en større sag, kan det også være en god ide med et møde
udgravning af kælder

Noget du er i tvivl om?

Har du spørgsmål eller noget du undrer dig over, så tøv ikke med at ringe til os på 6915 8030 eller send en e-mail på info@neming.dk

Forsikring på vores arbejde

 • NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Gerling – et af de største tyske forsikringsselskaber. Vi kan fremsende vores police, hvis det ønskes. Nogle ingeniørfirmaer dækker kun skader op til det fakturerede beløb. Vores forsikring dækker op til flere millioner på tingskade og endnu mere på personskade.

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.