Udgravning af kælder

Få beregnet og rådgivning om udgravning af kælder

God service

Vi leverer et godt produkt, og servicerer det med stolthed! Besøg gerne vores trustpilot profil.

Ansvarsforsikring
Du kan føle dig helt sikkert. Vi har en Professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling. Forsikringssum: 20 mio. kr.
Digitale platforme

Vores digitale platform gør det muligt at udføre en lang række opgaver i hele landet – effektivt og hurtigt.

Kvalitet & Tryghed

Hele vores stab har baggrund i byggeteknologi og vi har processer for kvalitetskontrol.

Vi hjælper dig

Vil du udnytte din kælder bedre? Få hjælp og rådgivning til udgravning af kælder. Det er blevet populært, at understøbe og udgrave sin kælder for at udnytte pladsen optimalt. Ved en understøbning, støbes et nyt armeret betonfundament under det eksisterende fundament.  Det nye fundament medvirker, at lofthøjden forøges betragteligt, og skaber helt nye muligheder for din kælder såsom nye teenageværelser, fitnessrum med badefaciliteter, vaskerum, deponi mv. Er du i tvivl om din kælder egner sig til at blive understøbt, kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde ud af det.

udgravning af kælder

Hvad er processen?

Hvad er jeres behov?

For at komme i gang med et understøbningsprojekt, anbefaler vi et møde hvor vi kan gennemgå jeres planer, indretning, økonomi og tid. Mødet er gratis, hvis rådgivningen fortsætter efterfølgende.

NEMINGENIØR kan udarbejde, baseret på de eksisterende forhold, et fuldt ingeniør- og arkitektprojekt for jeres nye kælder. Med i projektet får du bl.a. alle nødvendige ingeniør- og arkitekttegninger samt statiske beregninger og redegørelser. Ønsker du hjælp til at byde dit projekt ud til entreprenører og styre byggeprocessen undervejs, hjælper vi gerne med dette.

 

Pris for understøbningsprojekt og undersøgelse?

Vores fagtilsyn koster 1.250 kr/time. inkl. moms, hvor vi allerede dér kan rådgive jer. Dog kan der være behov for at efterregne ejendommens laster. Der kan også være behov for geotekniske og jordbundsprøver, hvilket kan variere fra sag til sag.

Er der behov for mere højde i kælderen, kan vi tilbyde et understøbningsprojekt, som koster fra 9.995 kr. Her udarbejder vi et projekt, hvor det er forklaret hvordan man skal støbe de nye kældervægge. Det er nemlig vigtigt, at støbningen gøres i den rigtige rækkefølge.

Totalløsning: ingeniør + håndværker?

NEMINGENIØR samarbejder med flere dygtige håndværkere, som vi godt tør anbefale videre til vores kunder. Vi anbefaler at man indhenter et par tilbud, da det dels er en tillidssag at få udbygget fundamentet i kælderen, og derudover så kan prisen på det praktiske arbejde variere en hel del.

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.