info@neming.dk
6915 8030

Statiske beregninger til badeværelse

Få hjælp til statiske beregninger til dit badeværelse

1 ) Vi hjælper dig

 • Hvis du flytter placering eller udvider dit badeværelse, kan der være behov for at få udarbejdet statiske beregninger, der kan eftervise gulvbjælkernes bæreevne. En merbelastning kan f.eks. være, hvis du støber nyt betongulv med svalehaleplader. Er du i tvivl om du merbelaster dine gulvbjælker, kan vi til enhver tid hjælpe dig med at finde ud af det.
 • NEMINGENIØR udarbejder ved alle statiske beregninger en statisk redegørelse og de nødvendige projekttegninger, som du skal bruge til at få det praktiske arbejde udført. Projekttegningen kan nemt videregives til den valgte håndværker, som baseret på tegningen kan forstærke dit gulv.

2 ) Er der behov for en statisk beregning på gulvbjælkerne?

 • For at vi kan vurdere om der er behov for en beregning af gulvbjælkerne, har vi behov for at vide hvilken ændring du ønsker at foretage, samt en plantegning og et snit over din bolig.
 • Se vores guide her

3 ) Pris for statiske beregninger på gulvbjælkerne + projekttegninger

 • Et ingeniørprojekt med statiske beregninger på gulvbjælkerne koster 6.995 kr. inkl. moms, og indeholder statiske beregninger, statisk redegørelse og projekttegninger som er til at forstå. Ved etagebyggeri er prisen 8.995 kr. inkl. moms. Ofte er der kun behov for et lille ingeniørprojekt. Skal der laves forskellige typer statiske beregninger, vil prisen stige. Fx hvis der både skal regnes på gulvbjælkerne og en bærende væg, som skal fjernes. Heldigvis har vi mængderabat.
 • Hvis der er behov for byggetilladelse hos din kommune, kan vi hjælpe dig med at indsende ansøgning om dette.

Noget du er i tvivl om?

Har du spørgsmål eller noget du undrer dig over, så tøv ikke med at ringe til os på 6915 8030 eller send en e-mail på info@neming.dk

Hvad er processen?

 1. Fortæl os kort om byggeprojektet, og gerne med tekniske tegninger over boligen (plantegning og snittegning)
 2. Sådan finder du tegningerne:
  Se vores guide
 3. Få et uforpligtende tilbud her
 4. Du vil modtage et skriftligt tilbud eller uddybende spørgsmål. Er det en større sag, kan det også være en god ide med et møde
Statiske beregninger badeværelse

Forsikring på vores arbejde

 • NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Gerling – et af de største tyske forsikringsselskaber. Vi kan fremsende vores police, hvis det ønskes. Nogle ingeniørfirmaer dækker kun skader op til det fakturerede beløb. Vores forsikring dækker op til flere millioner på tingskade og endnu mere på personskade.

Lille udsnit af vores arbejde & projekter