Om os

Rådgivervirksomhed inden for byggeri

NEMINGENIØR er grundlagt med en stab med baggrund i byggeteknologi og økonomi- og forretningsadministration. Vores baggrund har gjort det muligt, at skabe et effektivt produkt, der sikrer dig et kvalitetsbevidst og trygt forløb, både fagligt og økonomisk.

NEMINGENIØR er en landsdækkende rådgivervirksomhed inden for byggeri med afsæt i en digital platform. Virksomheden har kontor i Hellerup nord for København. Virksomheden beskæftiger sig med projektering og design af konstruktioner, installationer og geoteknik ved alt fra nedrivning af en bærende væg til nyopførelse af 5-etagers ejendomme. NEMINGENIØR beskæftiger pt. 18 medarbejdere, og arbejder med en flad organisation hvor alle medarbejdere har indflydelse på struktur, indhold og retning for virksomheden. På denne måde kan vi løfte som et samlet team og levere professionelle og kvalitetsbevidste projekter til konkurrencedygtige priser.

NEMINGENIØR er grundlagt med en stab med baggrund i byggeteknologi og økonomi- og forretningsadministration. Vores baggrund har gjort det muligt, at skabe et effektivt produkt, der sikrer dig et kvalitetsbevidst og trygt forløb, både fagligt og økonomisk.

Ring til os på 6915 8030 eller send en mail på [email protected] at høre hvad vi kan tilbyde eller se nogle af vores ydelser her på siden.

NEMINGENIØR vil hjælpe dig hele vejen igennem dit projekt, således at du oplever så trygt et byggeforløb som overhovedet muligt. Det er ingen hemmelighed, at byggeprojekter undervejs i processen kan være en gene i din dagligdag, men med professionel rådgivende ingeniører i ryggen garanterer vi, at du kommer trygt og sikkert igennem dit projekt, og kan nyde resultaterne i fuldt drag bagefter.

Vores digitale platform gør det muligt at udføre en lang række opgaver i hele landet, og vi vil gerne inddrage vores kunder i processen. Har du et mere komplekst byggeprojekt, som ikke kan prissættes ud fra en fast tarif, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi fortrækker at levere tilbud med en fast pris til vores kunder. Derudover skal det også nævnes at vi har ansvarsforsikring hos HDI Global, som dækker op til flere millioner ved skader – nogle ingeniører dækker kun op til det fakturerede beløb, hvilket er en ringe sikkerhed for bygherre.

2016

Bygget på venskab

NemIngeniør blev bygget på et venskab, og det venskab var bygget på modsætninger: Anders var fra DTU med sin brede forståelse af ingeniørfaget, Henrik var fra CBS og havde et atypisk fokus på branchen. Alle de forskelligheder kom til at forme vores brand – og trods forskellighederne var vi helt enige om, at iværksætteriet skulle være sjovt. 

2016
Oktober, 2016

Ekstra ressourcer

Allerede i efteråret i 2016 havde vi brug for at få ekstra ressourcer ind. Matias blev vores første studiemedhjælper, og er senere hen blevet fagspecialist og teamleder.

Oktober, 2016
2017

Henrik, Anders, Matias, Mwansa, Peter og Christian. 

I de tidligere år havde vi ikke råd til at hyre de dyre og erfarne medarbejdere, så mange af vores medarbejdere var ret unge, da de startede. Derfor har vi også en kæmpe forpligtigelse over for vores ansatte – til at give dem chancer, støtte dem og teste dem af. På billedet fra højre, Henrik, Anders, Matias, Mwansa, Peter og Christian. 

2017
2018

I 2018 blev partnerkredsen udvidet

Hans Christian blev hentet ind. Hans Christian kom sin store faglighed, og ligeledes atypiske profil indenfor branchen, som har været med til at løfte virksomheden til nye højder.

2018
2021

Gazelle

I 2021 fik vi muligheden for at få vores første Gazellepris, som vi var meget stolte og beærede over. (2021)

2021
2022

18 ansatte

Selvom virksomheden blev bygget på dedikation, fokus og viljen til at ville mere end konkurrenterne, og vi i dag er rundet 18 personer, så er det stadigvæk kulturen med det sociale sammenhold; at fejre succeserne og trygheden, som skaber det gode arbejdsmiljø.

2022
2022

En mere til samlingen

I oktober modtog vi Børsens Gazelle 2022. Den står nu fint og pynter sammen med sin ven fra sidste år. Tak til kunder, samarbejdspartnere og hele NemIngeniør for at få dette til at lykkedes.. (Oktober, 2022)

2022

Mød teamet

Adam Natt

Ingeniør

Anders Herman Bjørnestad

Ingeniør

Anders Mikkelsen Faaberg

Partner & ingeniør
André-Daniel-Marcussen

André Daniel Marcussen

Projektleder & fagspecialist
Caroline Marquar Larsen

Caroline Marquar Larsen

Ingeniør

Daniel Due Kragh

Ingeniør

Emil Gjerulff Bak

Ingeniør

Frederik Brinch Schwencke

Studiemedhjælper

Hans Christian Munch Koefoed

Partner & ingeniør

Henrik Arberg

Bestyrelsesformand

Jacob Hauge Præstholm

Bygningskonstruktør

Jamie Ramsgaard

Ingeniør

Jeanette June Thomasen

Bygningskonstruktør og projektkoordinator

Jonatan Bisgaard Kristensen

Bygningskonstruktør

Katrine Green Larsen

Projektkoordinator

Louise Voigt

Salgs & marketings manager

Mathias Braarup

Studiemedhjælper

Matias Brix Mikkelsen

Teamleder, civilingeniør og certificeret statiker KK2

Sandra Kure Thomsen

Salgs- & konstruktionsingeniør

Zenia Ulrich Kristensen

Office manager & regnskabsassistent