info@neming.dk
6915 8030

Om os

Hvem er vi?

NEMINGENIØR er en landsdækkende rådgivervirksomhed inden for byggeri med afsæt i en digital platform. Virksomheden har kontor i Hellerup nord for København. Virksomheden beskæftiger sig med projektering og design af konstruktioner, installationer og geoteknik ved alt fra nedrivning af en bærende væg til nyopførelse af 5-etagers ejendomme. NEMINGENIØR beskæftiger pt. 12 medarbejdere, og arbejder med en flad organisation hvor alle medarbejdere har indflydelse på struktur, indhold og retning for virksomheden. På denne måde kan vi løfte som et samlet team og levere professionelle og kvalitetsbevidste projekter til konkurrencedygtige priser.

NEMINGENIØR er grundlagt med en stab med baggrund i byggeteknologi og økonomi- og forretningsadministration. Vores baggrund har gjort det muligt, at skabe et effektivt produkt, der sikrer dig et kvalitetsbevidst og trygt forløb, både fagligt og økonomisk.

Ring til os på 6915 8030 eller send en mail på info@neming.dk at høre hvad vi kan tilbyde eller se nogle af vores ydelser her på siden.

Kontakt NemIngeniør
rådgivende ingeniører

NEMINGENIØR vil hjælpe dig hele vejen igennem dit projekt, således at du oplever så trygt et byggeforløb som overhovedet muligt. Det er ingen hemmelighed, at byggeprojekter undervejs i processen kan være en gene i din dagligdag, men med professionel rådgivende ingeniører i ryggen garanterer vi, at du kommer trygt og sikkert igennem dit projekt, og kan nyde resultaterne i fuldt drag bagefter.

Vores digitale platform gør det muligt at udføre en lang række opgaver i hele landet, og vi vil gerne inddrage vores kunder i processen. Har du et mere komplekst byggeprojekt, som ikke kan prissættes ud fra en fast tarif, så tøv ikke med at kontakte os. Vi fortrækker at levere tilbud med en fast pris til vores kunder. Derudover skal det også nævnes at vi har ansvarsforsikring hos HDI Global, som dækker op til flere millioner ved skader – nogle ingeniører dækker kun op til det fakturerede beløb, hvilket er en ringe sikkerhed for bygherre.