Ombygning og renovering af ejendom

Forening og erhvervslejemål

Få kompetent rådgivning når væggen skal fjernes

Få hjælp til ombygning og renovering af ejendom. NEMINGENIØR kan både rådgive og står for byggestyringen af jeres projekt. Teknisk rådgivning er alfa omega, når en forening skal ud og bygge om for at vedligeholde deres ejendom. Vi står klar til at hjælpe med at projektere og udbyde jeres projekt. Vil I også have kompetent byggestyring gennem projektet?

Kontakt os med det samme, så finder vi den helt rette løsning for jer.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Ordentlig rådgivning uden overraskelser

  Facaderenovering

  Vi kan hjælpe jer med facaderenovering af jeres ejendom. Facaderenovering vil dels forøge værdien af jeres ejendom, men vil samtidig også gøre den mere attraktiv at bo i.

  Vi samarbejder med flere dygtige firmaer, og vil derfor kunne lave et grundigt udbud til jer, så prisen kendes på forhold. Der er forskellige faldgrupper, der bør undgås – heriblandt forkert materialevalg fra håndværkeren. Desuden er det vigtigt at sikre sig at facaden er uden fugt, således at resultatet og investeringen holder i mange år.

  Hos NEMINGENIØR kan vi både være behjælpelige med at gennemskue allerede indhentede tilbud, lave byggestyring eller stå som uvildigrådgiver på jeres side, således at I er sikret det bedste resultat for pengene.

  Omfangsdræn

  Inden man begynder er renovere hele ejendommen, så er det en god ide at have styr på fugten i ejendommen. Særlig når facaden skal renoveres så er det ærgerlige penge, hvis væggene ikke er ordenligt tørre og der efter en kort årrække kommer revner i malingen eller pudset.

  Kontakt NEMINGENIØR og få et fagtilsyn af jeres ejendom, så kan vi komme med et forslag på rækkefølgen af jeres ønsker og komme med uvildig rådgivning omkring ejendommens sundhed.

  Renovering af vinduer

  Hvis jeres ejendom har vinduer, som trænger til at blive udskiftet, så kan NEMINGENIØR hjælpe med at vurdere levetiden af de nuværende vinduer, indhente tilbud fra forskellige firmaer samt stå for byggestyringen af projektet, så foreningen slipper for alt besværet med håndværkernes mange spørgsmål.

  Brug loftet til ny lejlighed eller udvid eksisterende lejlighed

  Mange ældre ejendomme har tørlofter, hvor der er mulighed for at ombygge disse til boliger. Særligt med de høje boligpriser kan der være rigtig god økonomi i at ombygge lofterne til lejligheder. Der er en del betingelser, der skal være opfyldt før projektet kan blive en realitet.

  Tag fat i NEMINGENIØR og få rådgivning omkring ombygning af lofter til lejligheder. Med et forprojekt kan du få kortlagt hvilke muligheder du har med loftet, hvor vi blandt andet kommer ind på økonomi, tidshorisont og krav fra bygningsreglementet.

  Udskiftning af tag

  Udskiftning af tagbeklædningen på en ejendom kan lyde simpelt, men det kan være rigtig rart at have en rådgivende ingeniør i ryggen til at gennemlæse indhentede tilbud, så faldgrupper undgås.

  Man skal som bygherre og foreningen forvente en del spørgsmål fra håndværkerne, som NEMINGENIØR kan tage sig af, således at I kommer trygt i havn med jeres projekt.

  Få hjælp til ombygning og renovering af ejendom

  Få hjælp til ombygning og renovering af ejendom – kontakt NEMINGENIØR på telefon 6915 8030 eller [email protected]

  Portfolio

  Jobopslag

  Bygningskonstruktør

  Nyhed

  Tim Alstrøm nu officielt er blevet KK2 certificeret statiker

  Cases

  Tilbygningsprojekt, Slettevej

  Jobopslag

  Konstruktionsingeniør

  Nyhed

  Louise’s rolle som marketingassistent

  Cases

  Byggeprojekt, Ingemannsvej

  Erhverv

  Molestien, København

  Erhverv

  Gersonsvej, Hellerup

  Tagterrasse

  Griffenfeldsgade, København N