Renovering af vinduer

Renovering af vinduer i større ejendomme og foreninger

Få bedre komfort og spar på CO2 udledningen

Har jeres ejendom vinduer af ældre dato, og ønsker I at få bedre indeklima og komfort, samt spare penge på varmeregningen? Få hjælp til udskiftning og renovering af vinduer.

NEMINGENIØR tilbyder bygherrerådgivning i flere former. Vi kan hjælpe jer med at styre byggeprocessen, og sørge for at entreprenøren overholder tidsplanen og ikke overskrider de økonomiske rammer for projektet.

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Hvad er processen?

  I kan også vælge en hotline løsning, hvor I har mulighed for at kontakte NEMINGENIØR med konkrete projekt spørgsmål. Kontakt os for at høre mere om denne løsning. 

  Pris for renovering af vinduer?

  Omfanget af bygherrerådgivning varierer fra sag til sag. Vores faste timepris er på 1.250 kr. inkl. moms som standard. Såfremt du kontakter os med et lidt større vinduesrenoveringsprojekt, så vil du modtage et fast tilbud, så rådgiverydelsen kendes på forhånd.

  Hvor lang tid tager det?

  Hos NEMINGENIØR bestemmer du selv, hvor lidt eller hvor meget du ønsker at bruge os til styringen af dit byggeprojekt. Vi kan både tage hele styringen med alt fra indhentning af tilbud, projekt- og økonomistyring, og du er også velkommen til at kontakte os med konkrete tekniske spørgsmål.

  Er I forsikret?

  Både NEMINGENIØR og vores samarbejdspartnere har forsikringer for det arbejde der udføres. Vi er rådgiverforsikret hos HDI Global, og vi anbefaler også at vores kunder vælger en håndværker, som er dækket godt ind, da forkert udført arbejde på ejendommen kan have store økonomiske følger.

  Lad os hjælpe dig

  Vi samler på glade kunder, da glade kunder fortæller deres oplevelse videre til andre. Derfor kan du forvente godt materiale som din håndværker kan forstå, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, samt gode råd til dit byggeprojekt.