Taglejlighed

Taglejlighed i uudnyttede loftsrum?

Rådgivning til din nye taglejlighed

Går I med planer om at bygge en taglejlighed i uudnyttede loftsrum, kan vi hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed. Hos os kan I få byggeteknisk rådgivning fra ide til indflytning – niveauet af rådgivning er op til jer.

Vi tilbyder arkitektydelser, bygherrerådgivning, statik, installationer, energirammeberegninger, indeklima, lyd, brand, byggeledelse med økonomistyring samt udbud til entreprenører.

Gratis idemøde på vores kontor i Hellerup, hvor vi sammen med jer drøfter hvilke ønsker, krav og forventninger I har til jeres kommende taglejlighed. Tag fat på os allerede nu på 6915 8030 / [email protected]

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Idemøde

  Ofte starter vi med et idemøde på vores kontor i Hellerup sammen med jer. Mødet er gratis, og sammen har vi en dialog om hvordan vi kan gøre taglejligheden til virkelighed. Efter mødet udarbejdet vi et skriftligt tilbud på det videre rådgivningsforløb.

  Har I nogle råskitser modtager vi også meget gerne dem pr. mail. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os på [email protected] eller 6915 8030, så finder vi et tidspunkt for idemødet.

  Detaljeret hovedprojekt

  Den lokale myndighed har nu godkendt forprojektet og vi kan nu gå detaljeret til værks med hovedprojektet uden at skulle lave en masse om. I denne fase kan vi hjælpe med:

  Myndighedsprojekt

  På idemødet eller pr. mail har vi fået en god ide om hvad I ønsker. Udfra dette kan vi udarbejde et forprojekt og når I er tilfredse med resultatet, vil vi kunne indsende en ansøgning til kommunen. Der vil også være mulighed for at få udarbejdet et byggebudget på det videre forløb. Dette kan være rart, når taglejligheden skal finansieres.

  Byggeledelse & fagtilsyn

  Der er blevet valgt en entreprenør, som I er trygge ved skal opføre jeres nye taglejlighed. Dog viser erfaring, at der kan opstå uforudsete udfordringer undervejs. Der kan I vælge at lade os være bindeled mellem jer og entreprenøren.

  Opstår der større udfordringer, vil vi tage en dialog med jer før der træffes en beslutning. På den måde kan I bedre slappe af i processen, og lade os have dialogen og eventuelle kampe med entreprenøren.

  Vi kan ligeledes lave fagtilsyn og kontrol af det udførte arbejde undervejs, samt stå for økonomidelen med entreprenøren, hvis det ønskes.

  Afleveringsforretning

  Når entreprenøren er færdig med taglejligheden og har meldt det færdigt, er det normalt at kunden og håndværkeren mødes og bliver enige om, hvorvidt at det faktisk er helt færdigt eller om der er er fejl og mangler.

  I denne proces kan det være rart at have en rådgiver med og guide jer til den rette løsning på de fejl der måtte være, og hvordan det bedst muligt løses.

  Kun statiske beregninger på taglejligheden?

  Har du allerede fået udarbejdet et grundigt materiale fra anden rådgiver og mangler du blot statiske beregninger, så er du meget velkommen til at sende os materialet, forklaring og en adresse til [email protected], så vil vi meget gerne give en pris på at få eftervist konstruktionen.

  Referencer​

  Griffenfeldsgade, København N

  Godthåbsvej, Frederiksberg

  Griffenfeldsgade, København N

  Holger Danskes Vej, Frederiksberg