Bygningskonstruktør

Projekterende bygningskonstruktør med en projektleder i maven

Vi søger en bygningskonstruktør med +5 års erfaring, som brænder for projektledelse og projektering af alverdens byggeri i både den private og professionelle sektor. Opgaverne spænder fra private danskere med ambitiøse byggedrømme, til virksomheder der gerne vil optimere deres arealer og til boligselskaber- og kommuner der har brug for en skarp projektleder til at drive deres projekter hos rådgiveren. Vi er en moderne dynamisk virksomhed med 18 ansatte, som oplever stor fremgang. Derfor søger vi en person, som kan indgå i vores projekteringsteam i samarbejde med vores allerede erfarne team.

Arbejdsopgaver

Kvalifikationer

Vi tilbyder

Fuldtidsstilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Gage efter kvalifikationer. Et job i et team, hvor vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor der er fleksible arbejdstider. Mulighed for at udfordre- og udvikle sin indre projektleder og eje sine egne projekter, naturligvis med støtte fra kollegaerne. Du bliver tildelt en ”buddy” i de første måneder, som lærer dig alt om virksomheden og vores tilgang til projekterne.

Om NemIngeniør

NemIngeniør er et rådgivende ingeniørfirma inden for byggeri. Virksomheden beskæftiger sig med projektering og design af konstruktioner, installationer og geoteknik ved alt fra nedrivning af en bærende væg, gennemgribende renoveringer, til nyopførelse af 5-etagers ejendomme. NemIngeniør er placeret i Hellerup i smukke omgivelser tæt på Hellerup togstation.

Vi afholder løbende samtaler, og glæder os til at høre fra dig.

Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt endelig partner, Anders Faaberg, på [email protected].

Send din ansøgning til [email protected]

DEL GERNE DETTE INDLÆG