Tagterrasse

Få et ingeniørprojekt på en tagterrasse

Tagterrasse

Står man som lejlighedsejer eller forening med et ønske om en tagterrasse, så er det en rigtig god ide at rådføre sig med en rådgivende ingeniør. Ikke mindst til at lave de statiske beregninger, som kræves. Derudover kan vi også hjælpe med at indsende ansøgning hos myndighederne.

Desuden vil vi kunne hjælpe med at lave et udbudsprojekt, således at flere entreprenører kan byde på opgaven. Vi vil desuden kunne lave fagtilsyn og kontrol af det udførte arbejde, hvis det ønskes.

Kontakt

Kontakt

Kontakt

navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 25 MB.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Hvad er processen?

  NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.

  Få hjælp til et eller flere faser

  Udarbejdelse myndighedsprojekt, hvor vi hjælper med at indsende ansøgning til kommunen.

  Byggestyring – der er altid mange spørgsmål fra entreprenøren som kommer direkte til beboere/bestyrelse, som kan have svært ved at overskue det ekstra arbejde. Entreprenøren vil med bygherrerådgiver på banen have én fast kontaktperson til de daglige mindre udfordringer.

  Økonomistyring – sikre at entreprenøren kun fakturerer hvad der skal faktureres, og at der køres efter en fast betalingsplan i projektet.

  Fagtilsyn – løbende tilsyn for at sikre arbejdets kvalitet – ellers har forening kun entreprenørens egne tilsyn.

  Pris for en tagterrasse?

  Prisen for en tagterrasse varierer en del fra projekt til projekt. Prisen afhængig blandt andet af ejendommens udseende, materialevalg samt størrelse. Vi har behov for at vide lidt mere om ejendommen for at kunne give et forsigtigt estimat på prisen.

  Hvor lang tid tager det?

  Inden det praktiske arbejde kan begynde går der tid med at interessenterne skal nå til enighed, kommunen skal godkende projektet, og den rette entreprenør skal findes.

  En tagterrasse tager som minimum et par uger at bygge, hvor stillads også skal opsættes. Igen kommer det meget an på hvilken større det er og hvordan ejendommen ser ud.

  Hvilken entreprenør skal man vælge til sin tagterrasse?

  NEMINGENIØR anbefaler at der indhentes flere tilbud, hvilket vi gerne er behjælpelig med. Vi vil også gerne hjælpe jer med at gennemskue allerede indhentede tilbud, da der kan være flere faldgrupper, som skal undgås.

  NEMINGENIØR er rådgiverforsikret hos HDI Global på den rådgivning vi yder.