info@neming.dk
6915 8030

Vedligeholdelsesplan

Få en grundig vedligeholdelsesplan for 16.000 kr. ex moms

#1 Vi giver overblik og forudsigelighed

 • Vil du gerne være på forkant med din ejendoms fremtidige vedligeholdelsesudgifter? Alt for mange boligforeninger og virksomheder bliver stadig overrasket over behovet for at holde deres ejendom ved lige.
 • Få udarbejdet en vedligeholdelsesplan, som strækker sig over 10 år og vær på forkant med de udfordringer der måtte vente i fremtiden. Samtidig kan en vedligeholdelsesgennemgang løfte sløret for nogle byggetekniske udfordringer, som skal løses nu og her. NEMINGENIØR står klar til at hjælpe jer igennem, og tilbyder en komplet vedligeholdelsespakke til markedets mest konkurrencedygtige priser.

Hvad er processen?

 1. Du kontakter os på 6915 8030, info@neming.dk eller bestiller via hjemmesiden.
 2. Du får et fast tilbud afhængig af antal opgange i ejendommen!
 3. Du accepterer tilbuddet, og vi leverer en grundig vedligeholdelsesplan.
 4. Såfremt at I ønsker at vi fremlægger rapporten på en generelforsamling eller bestyrelsesmøde, gør vi meget gerne dette mod en lille merpris på 2.000 kr. ex moms.
 5. Vi er klar til rådgivning eller hjælp i fremtiden med at indhente tilbud på vedligeholdelsen.

#2 Vedligeholdelsesplan i 3 elementer

 • Den komplette vedligeholdelsespakke består af 3 elementer. Formøde, vedligeholdelsesgennemgang og vedligeholdelsesplan. Ved formødet spørger vi ind til ejendommens historik og hvilke byggetekniske udfordringer som I måtte have registreret. Vi afholder et formøde, da den bedste information om ejendommen ofte kommer fra dens brugere og ikke fra de gamle bygningstegninger.
 • Ved gennemgangen går vi ejendommen igennem. Vi har som regel brug for hjælp til at få adgang til varmecentral og tag, men herudover klarer vi resten på egen hånd. Baseret på formødet og den visuelle gennemgang, udarbejder vi en vedligeholdelsesplan til jer, som indeholder beskrivelse af de enkelte bygningsdele og deres stand, restlevetider, anbefalinger til evt. byggetekniske tiltag samt budgetter for de næste 10 år.

#3 Pris for en vedligeholdelsesplan

 • Den samlede ingeniørydelsen koster kun 16.000 kr. ex moms hos os for et formøde, gennemgang og udarbejdelse af selve vedligeholdelsesplanen. Se vores pakkepriser nedenfor.
 • Vi deltager gerne på jeres generelforsamlingen eller et eventuelt bestyrelsesmøde og fremlægger vedligeholdelsesplanen for jer. Dette tager vi 2.000 kr. for ex moms.
 • Vi hjælper selvfølgelig også meget gerne med gode råd og rådgivning til eventuelt fremtidigt arbejde, som skal udføres i ejendommen.
Lille pakke Mellem pakke Stor pakke
16.000 kr. ex moms 18.000 kr. ex moms 20.000 kr. ex moms
Til 1 – 2 opgange Til 3 – 4 opgange Til 5 – 8 opgange
Komplet 10-årig vedligeholdelsesplan Komplet 10-årig vedligeholdelsesplan Komplet 10-årig vedligeholdelsesplan
Fotoregistrering og beskrivelse af ejendoms bygningsdele Fotoregistrering og beskrivelse af ejendoms bygningsdele Fotoregistrering og beskrivelse af ejendoms bygningsdele
Bestil nu Bestil nu Bestil nu

#4 Hvor lang tid tager det?

 • Når du bruger NEMINGENIØR kan du forvente at vi leverer et færdigt materiale til dig indenfor 5-10 hverdage, fra den dag vi har gennemgået jeres ejendom. Skal der yderligere undersøgelser af ejendommen vil leveringstiden eventuelt blive rykket lidt.

#5 Er I forsikret?

 • Både NEMINGENIØR og vores samarbejdspartnere har forsikringer for det arbejde der udføres. Vi er rådgiverforsikret hos HDI Global, og vi anbefaler også at vores kunder vælger en håndværker, som er dækket godt ind.

#6 Ønsker I et skriftligt tilbud?

 • Selvom man kan bestille vores vedligeholdelsesplan her på siden, så kan det være rart at få et fast tilbud tilsendt som man kan forelægge for sin bestyrelse. Ønsker du dette, så kontakt os pr. telefon eller e-mail.
 • I kan forvente godt materiale som jeres bestyrelse kan forstå, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, samt gode råd til kommende byggeprojekter.
 • Telefon: 6915 8030
 • E-mail: info@neming.dk

NEMINGENIØR har specialiseret sig i de private danske kunders behov. Ved at fokusere på en række særligt udvalgte opgavetyper, har vi effektiviseret processerne, og kan derfor tilbyde vores ydelser til en meget fordelagtig pris samt leveringstid.